Mire jó a meditáció?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

2023. 04. 19. 19:00 – 19:45

Manapság felkapott téma a meditáció – szerencsére. Annyi pozitív dolgot hallani róla, de vajon tényleg tudjuk, mi a valódi meditáció? Miért érdemes csinálni? Mi a nehézség benne? És mi a szépsége? És egyáltalán, mikor csináljam, és mikor ne? 

Jelentkezz az április 19-i ingyenes élő webinárra, ahol hitelesen tájékozódhatsz ezekről a kérdésekről egy meditáció oktatótól.

 

Témák, amikről szó lesz az ingyenes webinárban:

N

Az előadás során rövid, tömör áttekintést kapunk a meditációval kapcsolatos ismeretekről.

N

Hogyan használható a meditáció a segítő szakmában az ügyfelek vagy akár a segítők számára? 

N

Vagy ha próbáltad már, de nem sikerült, vagy egyszerűen érdekel a téma, vagy kérdéseid vannak a meditációval kapcsolatban.

+ Kérdezési lehetőség a webinár végén!

Ha a beszélgetés során még maradt benned kérdés, akkor tedd fel kérdésed a végén, válaszolok 🙂

Ki tartja a webinárt, és miért bízhatsz meg benne?

Balassa Andrea szakmám szerint szervezetfejlesztési tanácsadó és business coach vagyok, emellett Integral Tai Chi és meditáció oktató is.

2003 óta foglalkozom meditációval. Azóta többféle irányzat meditációit megtanultam, kipróbáltam. 2014 óta oktatom a meditációt kezdő és haladó szinten.

Az elmúlt években közel több mint 100 fő végzett a kezdő meditációs kurzusaimon, amelyet az Arany Hegy Alapítvány keretei között a Buddhista Főiskolán tartottam.

Integral Tai Chi instruktorként 2012 óta oktatom azokat, akiknek fontos, hogy a fizikai testüket egy olyan mozgásformával tartsák karban, ami mögött nagyon komoly szellemiség is van.